Bekanta ansikten i Krakow

Tisdag, 23/07 - 2013


Den senaste veckan har varit sjukt chill. I tisdags hittade vi fram till det bästa hostellet som vi hittills har bott på under resans gång. Goodbye Lenin i Krakow är fullt med skönt folk, hjälpsam personal och billig öl. Henke P bestämde sig för att flyga ned att hälsa på oss från onsdag till fredag. Efter det kom Kalles och FIshpins föräldrar för att checka in oss på lyxhotell och bjöd oss på god mat. En välbehövd semester i semestern. Slutligen flög interrailande BB och Teddy hit igår. En folkfest helt enkelt. Andra saker som vi har lyckats åstadkomma här i Krakow är b.la. en tur i de coola saltminorna, det obligatoriska besöket på Auschwitz och ett ständigt chillande i solen.


Imorgon rör vi oss vidare mot farligare trakter. Först genom Slovakien och Ungern för att sedan rulla mot de transsylvaniska bergen i Rumänien. Som tidigare nämnt skall vi stanna och volontära på barnhemmet Casa Aurora i Hateg, Rumänien. För er som inte vet har vi startat en liten insamling där pengarna skall gå till just detta barnhem. För mer info samt kanske skänka en slant gå in på http://gogetfunding.com/project/cykelhjälpen-för-östhjälpen-1


Vi har ju även fått in lite klagomål på att videoklippen innehåller för lite reportage. Detta har vi försökt ändra på med vårt egna När och fjärran.


// Edvin, Kalle och Mr Brody.

Ps. Glöm inte att bättra på kvaliten på klippet samt följa oss på instagram: Flyktfrancharter


comments powered by Disqus