Sista paniken

Måndag, 02/06 - 2013


Hej och välkommen till första inlägget i en framtida legendarisk reseblogg. Jag tänkte bara förklara lite kort för er som inte riktigt vet vad och varför denna hemsida ligger uppe. Jag, Karl Moberg och min vän Edvin Asteberg skall under ett års tid försöka oss på lite långfärdscykling. Den sjunde juni är cyklarna redo, tältet packat och kamerorna laddade.

Första dagsetappen blir Göteborg till Varberg. 200 dagsetapper senare skall vi förhoppningsvis ha nått Indien.


Denna annorlunda och smått absurda resan måste givetvis dokumenteras. Det är här bloggen kommer in. Men för oss räcker det inte bara med text och bilder utan vi skall även försöka trycka in lite filmer då och då. Jag menar, två oerfarna, naiva och äventyrslystna grabbar på cykel ute i världen. Hur kan det bli dåligt på kamera?


I skrivandes stund sitter jag klockan 01:37 och har lite smått panik över allt som behövs göras på de kvarvarande 4 dagarna innan avfärd. Tips: spara inte alla smågrejer till sist; många små bäckar gör en stor å.


Iallafall så hoppas jag att ni väljer att fortsatt följa vår vlogg (hippt) och att ni har det trevligt fram tills nästa inlägg.

//Kalle


Ps. Jag länkar ett litet smakprov till film som jag och Edvin gjorde för ett år sedan då vi cyklade till Berlin.

comments powered by Disqus