Vänner och familj

Torsdag, 06/06 - 2013


Sista blogginlägget innan avresa. Nervöst, taggat och lite vemodigt. Men framförallt allt helt underbart. Dagen har ägnats åt orolig packning, galna fjärilar i magen och sorgliga avsked. Under dagen har det droppat förbi några av våra närmaste vänner och vi kommer sakna er alla fruktansvärt mycket. Gäller även familj såklart. Men vi citerar en klok man vid namn Jörgen Stadler, "Även fast ni längtar hem så skall ni tänka att det är där ni är just NU som det händer. Inte i Sverige, inte i Göteborg och inte i Partille. Så njut över ers livs bästa tid när ni har chansen". Kontentan: Även fast vi kommer sakna er alla skall vi försöka njuta av ett år som vi antagligen kommer berätta historier om resten av livet.


Vi tänkte även ge lite info om vad som händer de kommande veckorna; Imorgon cyklar vi till Varberg tillsammans med 3 av våra vänner, Isac, Philip och Henrik. Grabbarna hänger med oss i två veckor till Berlin, som också blir vårt första riktiga stopp. Efter Berlin riktar sig styret mot Prag, Krakow, Slovakien, Ungern och sedan in till Hateg, Rumänien där vi skall hjälpa till på barnhemmet Aurora (det är dit alla pengar går till från Östhjälpen i Jonsered). Nu råkade vi skriva planeringen för 2 månader, så ni får veta mer lite senare under resan.


Nästa blogginlägg skall försöka skrivas på färjan till Danmark. Håll tummarna för att vi inte bryter benen eller blir rånade tills dess.

/Kalle och Edvin.

Edvin på provtur till Varberg. Allt funkade bra.

comments powered by Disqus