Inne i fiendeland

Måndag, 10/06 - 2013


Sverige äger. Sverige äger fett. De fyra senaste dagarna har vi glidit igenom Halland som kungar. Skinande sol, varma stränder och Gyllene Tider utsprutande ur högtalarna. Efter den fruktansvärt fräna fricampingen i Halmstad cyklade vi vidare till Båstad  (eller Båtstad som Edvin envisar sig att det heter). I Båstad väntade Kalles generösa släktingar med öppna armar. De bjöd på tältplats, dusch, öl och mycket trevligt sällskap. Morgonen efter bjussade Båstad på en frukost i schteeekande sol på den berömda tennisplanen. "whoop whoop".


Resten av måndagen ägnades åt att besegra Hallandsåsen. Fyfan vad jobbigt. Undrar hur 3500 meterstopparna i Nepal blir.. Men som ni alla vet, efter regn kommer solsken. I nedförsbacke gick det svinsnabbt till Helsingborg, dock ville Öjersjögrabbarna stanna för en snabb titt på Koeingseggfabriken i Ängelholm. Kalle somnade i gräset.


Nu sitter vi med var sin öl på en camping i Helsingör och tittar över på Sverige. Sista dagen i Sverige på 361 dagar, efter de sista dagarna är det lite sorgligt. Men ändå mäktigt. Nu såg vi på nyheterna att hela vår rutt till Berlin är översvämmad. Vattenståndet är 10 meter över normalt i vissa städer. Skål för det.


Vi visar lite bilder från de senaste dagarna.


//

Kalle och Edvin

Grabbarna framför ett rosa slott

Paradis i Halmstad

Precis klarat av Hallandsåsen

comments powered by Disqus