Sjukdom i Köpenhamn

Torsdag, 13/06 - 2013


Vi är framme i Köpenhamn. Vi borde egentligen ha åkt härifrån nu, men staden har startat ett biologiskt krig mot oss. Kalle har haft feber i två dagar samtidigt som Henke, Isac och Philip har ont i halsen. Men en extra vilodag gör nog susen, vi behöver ju inte ta ut oss för mycket i början. Även det ökända regnet från Germanien har nått Danmark och skall tydligen sätta rot i Sverige under en längre tid. Hehe.. Det klarnar alltså upp i Tyskland, vilket gör det lite enklare för oss att cykla igenom våtmarkerna. Förhoppningsvis har vattnet sjunkit undan tillräckligt mycket när vi trampar förbi.


För de icke sängliggande har Köpenhamndagarna spenderats på olika ölhak. Vi smakade ett par fantastiskt goda ölsorter på Mikkelers lokala bar (tydligen någon slags gud inom dansk finöl), gick på Carlsbergs museum, besökte Christiania och utforskade dansstilen på Dansebar. Vi citerar Edvin när han satte foten innanför Christianias ägor, "På bara ett fotsteg gick jag från att vara en snäll liten grabb till att bli en tungt kriminell hårding.".


Vi har ju redigerat ihop lite film här i Köpenhamn också. Vi tog även med en bit av Morgonpasset i P3, där vår vän Fredrik Helleberg önskar oss lycka till på resan. Tack för det Teddy!


/Edvin och Kalle

comments powered by Disqus