Midsommar i Berlin

Fredag, 21/06 - 2013


Glad midsommar!


Vi börjar med att ursäkta för att vi inte har uppdaterat på ett tag, men det har varit fruktansvärt svårt att få tag i en ordentlig internetuppkoppling de senaste dagarna. I alla fall, vi ligger just nu i våra sängar på ett trevligt hostel i Berlin. Trötta och sletna, men samtidigt taggade för the city of sexctasy.


Så vad hände egentligen med sjukdomen i Köpenhamn? Jo, Kalle frisknade  lyckligtvis till efter någon dag. Men vårt entourage, Henke, Philip och Isac sjuknade istället in. De bestämde sig tyvärr för att vända om mot Göteborg istället för att hänga med till Berlin då de hade ett ganska tight schema.


Så utan våra kompisar cyklade vi på söndagen vidare mot Tyskland. Efter två dagar nådde vi Gedser där färjan gick mot Rostock. Måndagen var riktigt tuff då det var tvunget att cykla 13 mil och samtidigt hinna med 17:45 färjan. Men vi klarade det! Resan fortsatte in i Östtyskland, på fyra dagar avverkade vi en cykelrutt igenom de allra finaste nationalparkerna, bondgårdarna och skogarna som Mecklenburg distriktet har att erbjuda. På dagarna var det 35 grader varmt och på nätterna var det åskväder. Coolt. Vi träffade även ett par från Tyskland som hade cyklat runt hela världen i ett år och var nu på väg hemåt. De gav oss lite värdefulla tips samt lite chockade miner när vi nämnde att vi skulle cykla i Indien. Folk verkar tycka att det är dumt. Men det tycker inte vi..


Nu är vi som sagt framme i Berlin. Det är midsommar och vi tänkte fira detta med en fet schnitzel och jordgubbar. Bra kombo. Vi har ju även lite filmmaterial som vi lägger upp under dagarna vi är här och ett lite längre blogginlägg kommer upp snart. Nu får ni bara lite bilder..


Tack och hej!!!


Cyklar på en liten Ö i Danmark

Hund vi hittade död i en övergiven krigsbunker

comments powered by Disqus