Cykelhjälpen för Östhjälpen

Lördag, 13/07 - 2013


Hej! Vi sitter just nu på ett hotell 15 mil från Krakow. Edvin är lite krasslig så vi valde att vila en dag, vilket har gett oss tid att snickra ihop en grej vi har tänkt på under en längre tid. För er som inte vet skall vi volontärarbeta på ett barnhem för funktionshindrade och förståndshandikappade barn i Rumänien. Den Jonseredsbaserade  secondhandbutiken och organisationen Östhjälpen står bakom projektet och då vi känner en av intiativtagarna, Margaretha Zettergren har det varit väldigt lätt med kontakter osv.


När vi är där är det tänkt att vi skall hjälpa till med målning och annat byggarbete, men vi tycker att det hade varit kul om vi kunde göra något mer. Därför har vi valt att starta en insamling till ändamålet, så ni där hemma och folk vi möter på vägen också kan hjälpa till. Vi båda hade blivit jätteglada om vi lyckas nå målet på 2000 kr!


Mer info samt hur du donerar finns på denna länken: http://gogetfunding.com/project/cykelhjälpen-för-östhjälpen-1


Enligt hemsidan skall man kunna donera utan att skapa ett konto hos PayPal, men de verkar ha gjort någon uppdatering sedan dess och om du inte redan har ett konto måste du skapa ett. Men det går på max 3 minuter och är helt säkert, det lovar vi. Och för er som inte riktigt vet hur euron står: 1 kr = 8.93.


Hoppas ni kan lägga undan 3 minuter av ert liv och 50 kr av er sparbössa. Isåfall; Tack!!!!!!

//Kalle & Edvin


PS. Hur vet ni att pengarna inte går rakt ned i våra fickor? Vi skall försöka fixa någon bekräftelse av Östhjälpen när vi har lämnat över pengarna.

Casa Aurora

comments powered by Disqus